Podržite naš rad klikom na reklamu!

Najnovije vesti:

Savo „oduvao” engleskog novinara: „Nismo rasisti, sledeći put se bolje informišite!”

Trener Partizana Savo Milošević odgovorio je na pitanje engleskog novinara o rasizmu, koje se sve češće iz nekog razloga poteže među Ostrvljanima kada igraju sa srpskim klubovima.

FOTO: FK Partizan
Milošević je bio pomalo iritiran tim stvarima, jer su engleski novinari kao i uvek bezobrazni, drski i naravno puni sebe nesvesni svog genocidnog porekla.

„Nemam problem da pričam o rasizmu. Jedina stvar je što mislim da uopšte nemamo problem sa rasizmom, posebno ne u Srbiji, neću da pričam o okolnim zemljama. Mi nemamo posebna tela ili komisije koje se time bave jer nemamo taj problem i to je odgovor”, rekao je Milošević na konferenciji za medije.

Na pitanje novinara da se spskim navijačima često zabranjuje odlazak na gostujuće utakmcie njihovog tima zbog rasizma Milošević rekao da ta informacija novinara nije dobra.

„To nije zbog rasizma, niste dobro pročitali... Nemam vremena da sada objašnjavam, ali treba bolje da pročitate. Definitivno je važna tema, ali rekao sam previše puta. Igrao sam 14 godina u inostranstvu, sa mnogo stranih igrača. Generalno sam se borio za demokratiju u svojoj zemlji i bilo kakav vid diskriminacije u mojoj zemlji je neprihvatljiv. Kao osoba osoba koja je 14 godina bila van i onda se vratila u Srbiju, mogu da vam sa sigurnošću kažem da mi nismo rasisti”, decidan je bio Milošević.

Da podsetimo, Partizan večeras igra protiv Mančester junajteda u Engleskoj u 4. kolu grupne faze Lige Evrope od 21 sat, a linkove za prenos utakmice možete pronaći ovde.

Нема коментара