Podržite naš rad klikom na reklamu!

Najnovije vesti:

Milošević: Nisam hteo da odem posle Čukaričkog!

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je danas da nije hteo da napusti klub posle poraza od Čukaričkog i izvinio se što nije došao na konferenciju za medije posle meča.

FOTO: FK Partizan
„Nije tačno da sam želeo da odem. Tačno je da sam bio ljut. Nisam se pojavio na konferenciji i to je moja greška. Nemam opravdanje, vremenom se skupljaju razne stvari. To je bila neprimerena reakcija, ako možete, opraštajte, ako ne, sudite”, rekao je Milošević i priznao da je u svlačionici bilo ribanja igrača.

On je dodao da ekipu sutra protiv Vojvodine očekuje još jedna u seriji teških utakmica.

„Situacija je nezgodna, Čukarički, Vojvodina, pa Junajted. Nemamo dovoljno veliki fond igrača, ali moramo da pronađemo snagu, mentalnu i fizičku. Posle toga nam idem uslovno rečeno lakši raspored, ali treba preživeti”.

Milošević ističe da mu je razumljivo što je trener Novosađana Nenad Lalatović uvek posebno motivisan protiv Partizana...

„Ponikao je u Zvezdi, verovatno bih i ja tako na njegovom mestu. Ne vidim tu ništa sporno. Sa druge strane njegov pečat uvek se vidi, sve ekipe koje je vodio igrale su slično, jedan na jedan, totalni fudbal, po celom terenu. Neke igrače vodi sa sobom i kada sve namesti njegove ekipe su vrlo nezgodne”, poručio je MIlošević.

Utakmica 15. kola Superlige između Partizana i Vojvodine igra se sutra od 14 sati u Humskoj.

Нема коментара