Podržite naš rad klikom na reklamu!

Najnovije vesti:

Uroš Luković: „Protiv Partizana emocije moraju ostati po strani, spremao sam se za duel sa bivšim klubom!”

U derbiju 3. kola ABA lige Mornar iz Bara danas dočekuje Partizan, a jedna od uzdanica Barana biće bivši centar crno-belih Uroš Luković.

FOTO: Basketballsphere.com
Centar crnogorskog tima je istakao da je ekipa dobro počela regionalno takmičenje i da ne vidi razlog zbog kog u Toplolici ne bi pao i Partizan.

„Počeli smo dobro ABA ligu, imamo skor 2-0, sad nam u goste dolazi Partizan, nadam se pobedi, da nastavimo niz. Crno-beli jesu jaka ekipa i ozbiljna ekipa koja ima sistem duži niz godina, ali ne vidim razlog zašto Mornar ne bi pobedio”, počeo je priču Uroš Luković.

Visoki centar je istakao da ne krije emocije koje ima prema Partizanu, ali da je posle tri godine zavoleo i Mornar.

„Uvek ima emocija, ali da vam kažem nešto, ja sam tri godine u Mornaru, tako da imam emocija i prema Baranima. Gde god da igram bio to Partizan i Mornar, gledam da da maksimum da moj tim pobedi”.

Poraz od Rige je zaboravljen, a dok je ekipa putovala u Letoniju, Uroš Luković se na Jadranu spremao za Partizan.„Taj poraz od Rige u Ligi šampiona je zaboravljen. To je bilo pre dva dana, novi dan, nova utakmica. Nema vremena za tugovanje. Bio sam bolestan, zato nisam putovao u Rigu, spremao sam se za Partizan”, zaključio je Uroš Luković.


Нема коментара