Podržite naš rad klikom na reklamu!

Najnovije vesti:

Transfer veka u Humskoj: Partizan prodao Filipa Stevanovića!

Podrhtavanje tla u Humskoj. Erupcija, bomba…

FOTO: FK Partizan
Dolaskom Save Miloševića na kormilu Partizana pre šest meseci krenula je renesansa kluba posle dve godine tavoranja. Osvojen je Kup Srbije, igra se Liga Evrope, a mladi stručnjak nije se libio da ubaci u vatru klince, bisere iz škole fudbala. Jedan od njih je Filip Stevanović.

Rođeni Užičanin dobio je proteklog leta šansu da sa nepunih 17 godina igra u prvom timu. I odmah je zablistao. Kako to obično biva, odmah je zapažen od strane brojnih menadžera, koji u Srbiji „love” talente. Kako ekskluzivno saznaje portal MAXBETSPORT Partizan je dogovorio prodaju Stevanovića jednom investicionom fondu za čak 21.000.000 €.

Pretpostavlje se da je u pitanju fond poznatog izraelskog menadžera Pinija Zahavija. Partizan bi od ove mega transakcije trebalo da dobije 16.000.000  odmah. Prethodnih dana je bilo burno u Humskoj. Pregovaralo se, „cenkalo”… Znali su crno-beli da imaju „zlatnu koku”.

Navodno, kako otkriva izvor pomenuti izvor, trener Savo Milošević je pretio odlaskom ako se ne bude došlo do velike sume. Na kraju se suma popela na 21.000.000, od toga crno-belima ide čistih 16.000.000, što je najveći transfer ne samo Partizana nego u istoriji srpskog fudbala. Mladi Stevanović ostaće u Humskoj još neko vreme da se kali, a onda će put neke od zemalja zapadne Evrope.

Pre sedam godina, poznatom izraelskom menadžeru Zahaviju prodat je Lazar Marković. Spekuliše se da su crno-beli na popularnom Markecu, koji se ovog leta vratio u Humsku posle agonije u Liverpulu, zaradili više od 10.000.00 €. Takođe, u transfer Andrije Živkovića bio je uključen Pini Zahavi.

Ovim „udarcem”, Partizan će da se finansijski oporavi, jer je klub u minusu više od 20.000.000 €. Politika kluba da golobrade klince odmah ubacuje u vatru se pokazalo kao ispravna. Proteklog leta dugo je na meti italijanskih timova bio štoper Strahinja Pavlović. Pisalo se o interesovanju Juventusa, kasnije je „zagrizao” i Lacio, ali je mladi defanzivac pao na lekarskim pregledima u Rimu, a crno-beli su ostali bez viđenih 5.500.000 .

Нема коментара