Podržite naš rad klikom na reklamu!

Najnovije vesti:

Partizan – Lokomotiva (LINK ZA PRENOS)

Košarkaši Partizana u 4. kolu Evrokupa dočekuju rusku ekipu Lokomotive, koja je jedan od favorita za osvajanje takmičenja.

FOTO: Partizan Video Materijal
Partizan je odlično počeo sezonu Evrokupa, pobedivši u prve tri utakmice, dok je Lokomotiva ostvarila dve pobede i jedan poraz.

Upravo bi ovaj duel dva italijanska stručnjaka (Andree Trinkijerija i Luke Bankija) mogao da odluči ko će sedeti na prvom mestu zaista zahtevne grupe B.

Obe ekipe su se prilično pojačale tokom leta, a svakako je najveće ime Sem Deker, momak sa zavidnim NBA iskustvom (zapažene role u Hjustonu i Klipersima) i ništa manje impresivnom koledž karijerom, pošto je u dresu Viskonsin Bedžersa igrao veoma dobro.


Luka Banki je dugo sarađivao sa Simoneom Pjaniđanijem, a i kasnije je razvio interesantan stil košarke, pa njegova Lokomotiva prosečno postiže preko 80 poena u proseku i za sada su bili vrlo nesebični sa preko 20 asistencija po utakmici.

Do sada su se igrači Partizana dosta dobro snalazili u tranziciji i ponekad sami potencirali bržu igru, dok su u ovom takmičenju prosečno držali protivnika ispod 70 poena.

Нема коментара